11 Oct
11Oct

Struktura i tip kose razlikuju se od osobe, do osobe. Nekome je kosa suha, nekome tanka i lomljiva, nekome je masna dok je kod  nekoga neukrotiva. Svaka od navedenih tipova zahtjeva posebnu njegu tokom pranja te je s toga potrebno odabrati pravu liniju za vaš tip kose. Izbor trgovine vam predstavljaju Visage liniju koje obogaćuju vašu kosu te je čine mekanom i glatkom na dodir.

Linija Keratin i Argan sastoji se od šampona, regeneratora, spreja za raščešljavanje, maske i kristala za kosu. Ova formula vašoj oštećenoj kosi vraća zdravi izgled i obnavlja je od korjena do vrhova. Preporučuje se korištenje kompletnog seta kako bi rezultati bili vidljivi za samo tri do četiri sedmice korištenja. Ova linija se preporučuje oštećenoj, lomljivoj i tankoj kosi.

Linija Argan i šipak namijenjena je kosi koja je hemijski tretirana. Sadrži sastojke poput šipka koji daje sjaj obojenoj kosi. Linija sadrži šampon, regenerator, sprej za raščesljavanje, masku te kristale za završni sjaj. Vratite obojenoj kosi sjaj u hladnim jesenjim danima uz Visage proizvode za njegu.

U prodavnicama Izbor trgovine pronađite sve za njegu kose po najpovoljnijim cijenama.


Komentari
* E-mail neće biti objavljen na sajtu.