04 Oct
04Oct

Doba u kojem se slažu najbolje odjevne kombinacije, doba u kojem naša kreativnost dolazi do izražaja i doba u kojem su neizostavne duge šetnje u dok se u zraku osjeća miris pečenog kestenja. Jesen se smatra kraljicom stila koja ponosno korača elegantnim koracima i polako gura ljeto u zaborav. Za elegantne korake i ove jeseni pobrinule su se Izbor trgovine nudeći vam veliki izbor gležnjača i čizama u različitim modelima i bojama. No pitanje je kako odabrati one koje nam savršeno pristaju? Izbor trgovine su za vas pripremile mali priručnik od kojeg se nećete odvajati! Žene koje se mogu pohvaliti tankim i vitkim nogama trebale bi nositi nešto više gležnjače odnosno one koje prelaze preko zgloba jer će one vizuelno podebljati listove i nogama dati volumen. Ovim damama se preporučuje da nose gčežnjače sa petom kako bi naglasile dužinu svojih nogu. Kada je riječ o visini potpetice ona ne bi trebala biri veća od 5 cm naročito ako ih nosimo u dnevnim varijantama.

S druge strane, ženama koje imaju nešto jače noge i deblje listove preporučuju se one koje dolaze malo iznad  zgloba no slobodno eksperimentišite i sa gležnjačama  na petu jer svaku od nas karakteriše različita tjelesna konstrukcija. Mi vam izdvajamo nekoliko modela iz naše ponude.

I za kraj Vam donosimo artikal koji nikada ne izlazi iz mode i stoji svim damama, a to su duge čizme. Bilo da više volite ravne ili pak one koje imaju petu ove čizme morate imati ove jeseni.

Potražite vaš omiljeni model u vašim Izbor trgovinama!

Komentari
* E-mail neće biti objavljen na sajtu.